VINARIJA BAČIĆ

VINA OTOKA KORČULE

VINARIJA BAČIĆ

U želji da sa svima podijelimo priču iz male, skrivene vale Črnja luka, otvorili smo vrata naše obiteljske kuće i vinarije Bačić i uz zvuk kucanja čaša poželjeli dobrodošlicu svakom gostu. Mjesto je to na kojem se krijepi i duša i tijelo. Tradicija je to koju su na nas prenijeli naši stari. Stoga, bili izbirljivi gurman ili samo znatiželjni prolaznik, posjetite nas. Opustite se i uživajte!

NAŠA VINA

Već dugi niz godina predano radimo ne bi li svakom posjetitelju pružili ono najbolje što tradicija, zemlja našeg obiteljskog gospodarstva, a i otok Korčula mogu ponuditi. Osim vina iz vlastitih vinograda koja su naš najveći ponos, tu su i ostale tradicionalne delicije maslinovo ulje, sušene smokve, marmelade...

izbor kvalitetnih vina

cetinka bačić

Svijetlo žute boje s nježnim odsjajem na zeleno. Mirisom podsjeća na vinogradarsku breskvu koja je u okusu još izraženija.

kalina cuvée

Zlatno žuta boja zelenog odsjaja. Mirisom se otvara prema koštunjavom voću; breskvi, marelici i bademu. Vrlo je ugodne svježine, blago slankastog završetka.

pošip bačić

Blistave slamnato zlatnožute boje, u čaši ostavlja trag vinskih suza po stijenkama. Punog je i osebujnog okusa svojstvenog aromi svježe marelice, smokve i mindela.

DEGUSTACIJA

Sva se vina mogu kušati u našoj vinariji uz jednostavna tradicionalna jela, uz prethodnu najavu. Degustaciju naših vina možemo organizirati i za veće grupe.

Opustite se i uživajte u gostoprimstvu, ljubaznosti i stručnosti kojom vas vodimo kroz gastronomski doživljaj otoka Korčule.

Radno vrijeme vinarije je od 09-20 sata.